Bevallingsfotografie

Bevallingsfotografie

De geboorte van een kind is een bijzondere en onvergetelijke ervaring. Steeds meer mensen laten de geboorte van hun kind vastleggen en hebben zo prachtige sfeervolle foto’s als herinnering. De kracht van bevallingsfotografie is het vastleggen van de emoties, liefde tussen beide ouders en de pasgeborene tijdens en na de bevalling. Het is een intiem moment en daarom is een bevalling extra bijzonder om vast te laten leggen. Voor bevallingsfotografie in Friesland, Groningen en Drenthe ben je bij mij aan het juiste adres!

Werkwijze

Een bevallingsreportage begint altijd met een kennismakingsgesprek. Omdat bevallingsfotografie een erg intiem en emotioneel moment is, vind ik een kennismakingsgesprek (ruim) voor de bevalling erg belangrijk. Zo kunnen we elkaar leren kennen, weet ik wat jullie wensen zijn en kan ik jullie meer vertellen over mijn werkwijze. Je kunt ervoor kiezen om de gehele bevalling te laten fotograferen, of alleen een ‘vers van de pers’ reportage te laten maken. Hierbij begint de reportage zodra het kind geboren is en ik naar binnen geroepen wordt. Dit is vanzelfsprekend je eigen keuze, doe vooral waar je het beste gevoel bij hebt! Mijn werkgebied is regio noord en midden Nederland (of in overleg).

24/7 paraat

Ik sta vanaf de 38e week van de zwangerschap dag en nacht klaar voor een bevallingsreportage. Natuurlijk hebben we regelmatig contact. Wanner de weeën beginnen nemen jullie contact met me op zodat ik op tijd bij de bevalling ben. De bevalling kan zowel thuis als in het ziekenhuis worden vastgelegd. Tijdens een bevalling merk je amper dat ik aan het fotograferen ben, ik blijf op de achtergrond zodat jullie dit unieke moment samen beleven. De eerste bijzondere momenten van jullie kindje leg ik zo mooi mogelijk vast, zodat je deze herinnering voor altijd houdt. De kracht van bevallingsfotografie is het vastleggen van de liefde, emoties en sfeer. Dit staat ook centraal in mijn foto’s. Wil je meer informatie? Neem dan contact met me op.

Foto’s

De meeste foto’s van een geboortereportage zijn zwart-wit, dit geeft de mooiste sfeer. Na de geboorte ontvang je een selectie van 50 tot 100 foto’s op groot formaat.

Bekijk de tarieven voor bevallingsfotografie.

Bevallingsfotografie